Het luchtvaartverhaal van Hans Nordsiek, de man achter The Storyteller, kent opmerkelijke wendingen.

Bouwde in zijn jeugd vliegtuigmodellen, ging zweefvliegen en volgde luchtvaartopleidingen. Werkte in het vliegtuigonderhoud, werd piloot, bestuurde allerlei vliegtuigen en werd gezagvoerder Boeing 777.

Een jongensdroom vervulde hij in 1990 met de koop van een tweedekker uit 1943: Een Boeing N2S-3 Stearman, genaamd de “Old Crow“.

 

 

Zijn ervaringen hebben hem geleerd: Het echte luchtvaartverhaal is een mensenverhaal. Met dit verhaal van dromen en doen, van vallen en opstaan, trekt The Storyteller de wereld in. Zij werkwijze is even uniek als gevarieerd. Duizenden op evenementen in binnen- en buitenland genoten al van zijn wervelende variétéshows vol met inspirerende vertellingen, humorvolle acts en spontane invallen.

 

Winnaar Luchtvaartprijs 2010

In 2010 is The Storyteller onderscheidden voor zijn oeuvre met de prestigieuze luchtvaartprijs “Fiets van Messel Award”.
De jury, bestaande uit de heren Martin Schröder en Ben Droste, reikten namens de Nationale Federatie Historische Luchtvaart de prijs uit en spraken daarbij hun waardering uit voor de bijzondere wijze waarop The Storyteller luchtvaart aan het publiek presenteert.