Het luchtvaartverhaal van Hans Nordsiek, de man achter The Storyteller, kent opmerkelijke wendingen.
Bouwde in zijn jeugd vliegtuigmodellen, werd zweefvlieger en volgde luchtvaartopleidingen.
Werkte in het vliegtuigonderhoud, werd piloot, bestuurde allerlei vliegtuigen en werd gezagvoerder Boeing 777.

Een jongensdroom vervulde hij in 1990 met de koop van een tweedekker uit 1943: Een Boeing N2S-3 Stearman, genaamd de “Old Crow“.

Zijn ervaringen hebben hem geleerd: Het echte luchtvaartverhaal is een mensenverhaal. Met dit verhaal van dromen en doen, van vallen en opstaan, trekt The Storyteller de wereld in. Zijn werkwijze is even uniek als gevarieerd. Duizenden op evenementen in binnen- en buitenland genoten al van zijn wervelende variétéshows vol met inspirerende vertellingen, humorvolle acts en spontane invallen.

Een van zijn hartstochten gaat uit naar theater. Hij legt zich vooral toe op een aspect daarvan en dat is straattheater. Vanuit deze discipline komt hij het beste tot leven. Of hij nu, al improviserend, zich een weg baant door het publiek, of juist, de verstilling opzoekend, tracht contact te leggen met een medemens; dit is wat hij wil.

The Storyteller ontplooit creatieve activiteiten binnen en buiten de luchtvaart. Hij gaat graag met u mee op reis door andere werelden om voedingsbodem te vinden voor dromen en ideeën.
Aansprekend? Neem contact op.

Kijkt u verder op de website Wij wensen u een prettige reis!

Hans Nordsiek
Bouwjaar: 1959
Vliegervaring: 16.000 uren
Brevetten: Europees ATPL, Amerikaans CPL en CFI/II
Opleidingen: HTS Vliegtuigbouwkunde, theatercursussen