Inspirational Speaker

Hans Nordsiek is een begenadigd verteller en weet elk publiek te boeien.

50 Jaar luchtvaartervaring, van het maken van miniatuur-vliegtuigen tot gezagvoerder/instructeur op grote Boeing 777/787 straalvliegtuigen, laat hem spreken met overtuiging en autoriteit.

Honderden vertel/theater acts hield hij door Europa. Hij spreekt voor grote en kleine gezelschappen, voor jong en oud. Hij goochelt met woorden, daagt uit, verbindt, inspireert, zet aan tot diepgang en flirt met fantasie en realiteit. Met luchtvaart als metafoor raakt hij alle hoeken van ons bestaan en weet hij elk publiek te toucheren.

In 2010 ontving hij de prestigieuze luchtvaartprijs “Fiets van Messel” voor zijn oeuvre uit handen van luchtvaartpionier Martin Schröder

Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits.

Vanaf 2017 komt hij met iets nieuws.

Al zijn ervaringen komen samen in de gloednieuwe vertelling “De Piloot met de Vijf Strepen”.

Vanuit contrasten ontstaan mooie dingen en leuke inzichten. Nuttig voor individu en voor zakelijke ondernemingen.

Met dat als leidend motief neemt hij het publiek in een gloedvol betoog en illustreert dat met verrassende en onthullende fact-findings uit de luchtvaart.

De conclusies spreken voor zich en laten het publiek proeven aan dialogen die smaken naar meer.

Meer informatie:

  • Doelgroep: Zakenmeetings, ondernemersbijeenkomsten, elke meeting waar een WoW-moment gewenst is
  • Leeftijd: Minimaal 18 jaar
  • Locatie: Binnen
  • Duur: 45 minuten
  • Op locatie nodig: Audioversterking met draadloze headset microfoon, beamer, WiFi verbinding, zittend publiek, verhoging om vanaf te spreken, twee stoelen
  • Geografie: Heel Nederland en Vlaams-België
  • Kosten: Neem contact op

Hoe te boeken?

raadpleeg de agenda, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Uw interesse gewekt?

Wilt u meer weten over The Storyteller? Of wilt u een boeking doen voor een insiprerend evenement? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.