een gloednieuw jeugdboek

piloot met de vijf strepen

Het echte pilotenverhaal straks voor jou!

Nieuw!

Voorverkoop

Het boek is nu in de voorverkoop.
Reserveer uw exemplaar en klik hier.

Prijs
De winkelprijs van het boek is € 24,95
Bij bestelling via onze webshop is de verzending gratis

Lancering
De lanceringsdatum is 15 maart 2019
Hou voor informatie over de lanceringslocatie onze Facebook pagina in de gaten.

 

Het boek “Piloot met de Vijf Strepen” gaat de wereld in!

Waarom dit boek?

De tijdgeest drukt de jeugd in een rol waarbij alles perfect hoort te zijn, alles in-een-keer goed-gaat en je exact weet wat je wil. Het kan ook anders; je dromen waarmaken door aan het werk te gaan en fouten te maken, je door niemand van je pad laten duwen en ongelofelijk veel plezier beleven aan het lopen van dat pad.

Vanuit eigen ervaring beschrijft Hans Nordsiek (voormalig KLM-piloot) zijn zoektocht naar dit alternatief. Hoe je van autowasser, kapitein op een Boeing wordt. Waargebeurde, grappige en leerrijke verhalen in een eigentijdse jas met prachtige prenten gemaakt door Jan Lieffering.

Door wie en wat?
Mijn naam is Hans Nordsiek (1959) en ik ben voormalig KLM-piloot. Ik heb mijzelf als autodidact ontwikkeld tot acteur/storyteller. Als vliegende verhalenverteller met eigen tweedekker-vliegtuig, genaamd de Old Crow, trek ik door Europa.

Het mondiale reizen leerde mij dat elk (luchtvaart)verhaal vooral een verhaal is over mensen. Een dynamiek waarin we elkaar helpen om dromen te concretiseren, door vallen en opstaan leermomenten meemaken en vooral veel plezier beleven, is van alle tijden.

Voor het wereldkundig maken van dit inzicht geef ik shows, rammel aan deuren en schreeuw van de daken. Ik wil meer jeugd bereiken met dit thema. Ik wil hen een steuntje in de rug bieden in onzekere tijden.

Het allernieuwste platform om dat te doen is de uitgifte van een kleurrijk geïllustreerd boek genaamd ‘Piloot met de Vijf Strepen’.

We hebben een team van specialisten dat het boek concretiseert. Een deel van de opbrengst gaat naar naar een internationaal werkend goed (jeugd)doel.

Team
Het samenstellen van het boek loopt via een uitzonderlijk proces waarbij vormgeving, schrift en illustraties in co-creatie gestalte krijgen. Dat doen wij met ons team van illustrator Jan Lieffering, Grafisch ontwerper Masja Mols, redactrice Karin van Spaandonk en storyteller Hans Nordsiek.

Voor wie en wat?
Het is een heerlijk kijk- en (voor)leesboek voor de jeugd en iedereen met een jong hart.

 Wil je organisatie of bedrijf het project steunen, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

In het kort:

  • Waargebeurde verhalen in een verrassende vorm
  • Vertederend mooie illustraties
  • Hoge kwaliteit in voorbereiding, samenstelling en druk
  • Vermakelijk, animerend en educatief
  • Voor alle jeugd van 1 tot 110 jaar
  • Maatschappelijke meerwaarde in verwarrende tijden
  • Deel van opbrengsten gaat naar wereldwijde jeugdprojecten
  • Authentiek, herkenbaar en aansprekend