een gloednieuw jeugdboek

piloot met de vijf strepen

Het echte pilotenverhaal straks voor jou!

Het boek “Piloot met de Vijf Strepen” wil de wereld in en heeft nu jouw hulp nodig!

Waarom dit boek?

De tijdgeest drukt de jeugd in een rol waarbij alles perfect hoort te zijn, alles in-een-keer goed-gaat en je exact weet wat je wil. Het kan ook anders; je dromen waarmaken door aan het werk te gaan en fouten te maken, je door niemand van je pad laten duwen en ongelofelijk veel plezier beleven aan het lopen van dat pad.

Vanuit eigen ervaring beschrijft Hans Nordsiek (voormalig KLM-piloot) zijn zoektocht naar dit alternatief. Hoe je van autowasser, kapitein op een Boeing wordt. Waargebeurde, grappige en leerrijke verhalen in een eigentijdse jas met prachtige prenten gemaakt door Jan Lieffering.

Crowdfunding
Om dit boek te realiseren is er een crowdfundingsactie opgezet. We willen er namelijk een prachtig boek van maken dat de jeugd met veel plezier gaat lezen. In kleur, met een speciale reliëfkaft en op het mooiste papier. Hiervoor hebben we je bijdrage nodig. Je kunt het project steunen op voordekunst.nl


Door wie en wat?
Mijn naam is Hans Nordsiek (1959) en ik ben voormalig KLM-piloot. Ik heb mijzelf als autodidact ontwikkeld tot acteur/storyteller. Als vliegende verhalenverteller met eigen tweedekker-vliegtuig, genaamd de Old Crow, trek ik door Europa.

Het mondiale reizen leerde mij dat elk (luchtvaart)verhaal vooral een verhaal is over mensen. Een dynamiek waarin we elkaar helpen om dromen te concretiseren, door vallen en opstaan leermomenten meemaken en vooral veel plezier beleven, is van alle tijden.

Voor het wereldkundig maken van dit inzicht geef ik shows, rammel aan deuren en schreeuw van de daken. Ik wil meer jeugd bereiken met dit thema. Ik wil hen een steuntje in de rug bieden in onzekere tijden.

Het allernieuwste platform om dat te doen is de uitgifte van een kleurrijk geïllustreerd boek genaamd ‘Piloot met de Vijf Strepen’.

Als initiatiefnemer help ik aan alle fronten mee dit boek te concretiseren. Een deel van de opbrengst gaat naar wereldwijde jeugdprojecten.

Team
Het samenstellen van het boek loopt via een uitzonderlijk proces waarbij vormgeving, schrift en illustraties vanaf het eerste moment in co-creatie gestalte krijgen. Dat doen wij met ons team van redacteur Gerard Sonnemans, grafisch ontwerpster Lisa Strijbosch, illustrator Jan Lieffering en schrijver Hans Nordsiek.

Voor wie en wat?
Het is een heerlijk kijk- en (voor)leesboek voor de jeugd van 10 tot 110 jaar want iedereen met een jong hart herkent zich in de verhalen.

Hulp
We willen er een prachtig boek van maken dat de jeugd met veel plezier gaat lezen. In kleur, met een speciale reliëfkaft en op het mooiste papier. Hiervoor hebben we je bijdrage nodig.

Help je mee de jeugd te ondersteunen?

Help je mee dit boek aan de wereld te geven?

Help je mee dit boek met haar prachtige illustraties en in hoge kwaliteit gedrukt uit te geven?

Met jouw hulp halen we € 10.000,= binnen en gaan we het doen!

Klik hier om direct naar de crowdfunding pagina te gaan.

 Wil je organisatie of bedrijf het project steunen, of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

In het kort:

  • Het designteam gaat een samenwerking aan vanaf het eerste moment. Uniek in schrijversland.
  • Waargebeurde verhalen in een verrassende vorm
  • Vertederend mooie illustraties
  • Hoge kwaliteit in voorbereiding, samenstelling en druk
  • Vermakelijk, animerend en educatief
  • Voor alle jeugd van 10 tot 110 jaar
  • Maatschappelijke meerwaarde in verwarrende tijden
  • Deel van opbrengsten gaat naar wereldwijde jeugdprojecten
  • Autodidactisch ontstaan en daarom authentiek, herkenbaar en aansprekend
  • Straks voor iedereen te koop voor een nette prijs