Gebruik
Stearman tweedekker vliegtuigen zijn niet kapot te krijgen en zitten nooit zonder werk.
Staart op de grond, neus omhoog; ze kijken altijd naar het medium waarin ze zich het liefst begeven, de lucht! Stearmans landen nooit ècht!
Deze magie krijgt vorm in de activiteiten van The Storyteller. Met een bonte verzameling aan acts, vertellingen en theatershows trekt The Storyteller de wereld in en voorziet elk luchtvaartevenement van passie, magie en toewijding. Zie www.thestoryteller.nl


Vliegtochten
Wilt u vliegen met een legendarisch toestel? In een open toestel, met vliegbril en lederen helm? Dat kan!
The Storyteller neemt u mee naar zijn wereld in de "Old Crow". Een toestel met veel levens en verhalen. Oorlogspiloten, sproeivliegers en anderen hebben op dit toestel gevlogen. Ervaar hun mystiek!
In een jaren-dertig sfeer mee op avontuur! Een briefing en de lucht in. Onder leiding bedient u de stuurknuppel. Als na de landing de grote stermotor stilvalt vraagt u zich af; was dit werkelijkheid of een droom?
Als aandenken van uw vlucht wordt u een prachtig en uniek certificaat uitgereikt.

Maak uw vlucht helemaal compleet met de aanschaf van een DVD met uniek historisch materiaal èn opnames van uw vlucht!

Deze bijzondere vluchten zijn slechts mogelijk op speciale data. Voor meer informatie en/of boekingen klik hier.

"De oervorm van bewegen is lopen. De oervorm van vliegen is vliegen in een tweedekker".


Airshows
De Boeing N2S-3 Stearman “Old Crow” trekt altijd en overal veel publiek. Het unieke kleurenschema, het tijdloze vliegbeeld en het sonore geluid van haar krachtige stermotor brengt elk luchtvaarthart in vervoering.
Met een rooksysteem, een modern on-board videocamera systeem en een sleephaak, is de Old Crow een prachtige verschijning op airshows of vliegfeesten.

Tot uw dienst
De Old Crow is in dienst van The Storyteller. De trouwe dubbeldekker is een vliegend verhaal, een levende legende, een inspirerend decor, een veilig vervoermiddel, een voortreffelijk platform voor film/foto/TV opnames, een harde werker en een groot leermeester. Voor alle overige mogelijkheden geldt: The sky is the limit! Hebt u wensen, ideeën? The Storyteller luistert en komt met een passend voorstel.


“The Old Crow is dedicated to people of all times and nations who strive for world peace”